image-210451-hangcha_logo_1_transp.png
Overzicht LPG en Diesel heftrucks:

Klik op onderstaande tabs voor meer informatie

1,5 t/m 2,0 ton Diesel heftrucks 15/18/20D-9S

De meest compacte vorkheftruckserie met interne verbrandingsmotor van het Hyundai-gamma, de 15D-9S / 18D-9S / 20DA-9S, zijn ontworpen voor veeleisende toepassingen binnen en buiten en voor een laag kostenplaatje.

De nieuw ontworpen heftrucks met vier wielen bieden elke chauffeur comfortabel rijden, verhoogde productiviteit en eenvoudig onderhoud.


1,5 t/m 2,0 ton LPG heftrucks 15/18/20L-7M


Deze LPG heftrucks geven kracht en betrouwbaarheid met een van de kleinste koolstof voetafdrukken in de industrie. De 15L-7M / 18L-7M / 20L-7M is ontworpen om te voldoen aan de applicatievereisten van gebruik indoor met hoge productiviteit en biedt gebruikers een combinatie van propere kracht, uitstekende manoeuvreerbaarheid en superieure prestaties die ongeëvenaard is in de markt.


Snelle en stabiele prestaties

Doordat de truck snel de mast kan heffen en neerlaten, zowel voorwaarts als achterwaarts kantelen, biedt deze truck u de beste operationele omstandigheden tijdens het laden / lossen. Wanneer de heftruck volgeladen is, wordt de daalsnelheid van de mast zorgvuldig geregeld om de veiligheid te waarborgen met ene eigen regelklep.

2,5 t/m 3,5 ton Diesel heftrucks 25/30/33/35DA-9


De meest populaire serie vorkheftrucks met interne verbrandingsmotor van het Hyundai-gamma biedt goedkope werking en meedogenloze kracht in de meest zware binnen- en buitentoepassingen.

De 25D-9 / 30D-9 / 33D-9 /35DA-9 dieselheftrucks zijn uitgerust met een Kubota V3307-motor. Dankzij het geavanceerde motorsysteem van de Kubota V3307 worden ultra-lage emissies (Stage IIIB) bereikt zonder het gebruik van een partikelfilter. Omdat enkel een dieseloxidatiekatalysator wordt gebruikt, wordt er geen stilstandtijd noodzakelijk voor de nabehandeling.

De Kubota-motor vermijdt regeneratie van de partikelfilter, wat ook helpt om stilstand te voorkomen.

2,5 t/m 3,3 ton LPG heftrucks 25/30/33L-9A


Deze LPG vorkheftrucks leveren een hefcapaciteit van 2,5 tot 3,3 ton met een compact frame en een kortere wielbasis. De 25L-9A / 30L-9A / 33L-9A is ontworpen om te voldoen aan de applicatievereisten voor intern handelingen in materiaalverwerking met hoge productiviteit, en biedt gebruikers een combinatie van schoon vermogen, uitstekende manoeuvreerbaarheid en superieure prestaties, ongeëvenaard in de markt.

Optimale werking:

De nieuwste motor- en geavanceerde technologiesystemen bieden u verbeterde prestaties en de hoogste productiviteit.

Krachtige motor - HMC L4KB (2.4L):

De door de markt goedgekeurde kwaliteit van de HMC L4KB-motor zorgt voor onvergelijkbare prestaties, duurzaamheid en toegevoegde waarde voor de machine. Krachtige en efficiënte motor zorgt voor een uitstekend brandstofverbruik en een uitstekend koppel.

Geoptimaliseerde ergonomie:

De ergonomisch ontworpen cabine en het LCD-kleurenscherm in nieuwe stijl, bieden volledige ondersteuning en comfort voor de chauffeur

Geavanceerd LCD-scherm:

Dankzij de 5,6-inch breedbeeld-LCD-kleurenmonitor kan de gebruiker de machine gemakkelijk bedienen. De monitor geeft ook snelheid, rijrichting, batterij-ontlaadindicator en tijd weer.

Laadindicator:

De laadindicator geeft het laadgewicht op de monitor weer. De laadsensor vermindert de tijd om het geladen gewicht te controleren en het alarm waarschuwt de chauffeur bij overbelasting.

Auto Fork Leveling System:

Om de productiviteit te verbeteren, zal het automatische nivelleersysteem automatisch de kantelbeweging stoppen wanneer de mast in een rechte positie staat.

Vingertipbesturing:

De ergonomisch ontworpen vingertipbediening vermindert de vermoeidheid van de chauffeur door de arm- en schouderbeweging te elimineren. Het geeft de chauffeur comfort en efficiëntie.

Snel en eenvoudig onderhoud:

Een ideale opstelling van componenten zorgt voor gemakkelijke toegang en eenvoudig onderhoud.

Grote motorkap:

Goed toegankelijk motorcompartiment zorgt voor snel en efficiënt onderhoud. De vergrote luchtreiniger (7 ") geeft een langere bedrijfstijd van de motor.

3,5 t/m 5,0 ton Diesel heftrucks 35/40/45/50DA-9F


Ontworpen voor toepassingen met een hoge intensiteit, met name waar voorzetapparatuur nodig is. De 35D-9F / 40D-9F / 45D-9F / 50DA-9F-modellen bieden continue sterkte en betrouwbaarheid.

Een robuust chassis en een krachtig mastontwerp optimaliseren de retentie van de capaciteit bij hoog heffen met uitstekend zicht en rigiditeit

• De beschikbare gewichtsindicator verhoogt de productiviteit en verlaagt het brandstofverbruik, waardoor de totale bedrijfskosten verder dalen

• Het waarschuwingssysteem voor de hellingshoek van de truck verbetert de productiviteit en veiligheid, het systeem controleert en geeft de voorwaartse/achterwaartse en rechter/linker hellingsgraad van de heftruck aan.

3,5 t/m 5,0 ton LPG heftrucks 35/40/45/50L-7A


Deze LPG vorkheftrucks leveren een hefcapaciteit van 2,5 tot 3,3 ton met een compact frame en een kortere wielbasis. De 35L-7A / 40L-7A / 45L-7A / 50L-7A is ontworpen om te voldoen aan de applicatievereisten voor handelingen in materiaaalverwerking met hoge productiviteit, en biedt gebruikers een combinatie van schoon vermogen, uitstekende manoeuvreerbaarheid en superieure prestaties, die ongeëvenaard zijn in de markt.


Hoog vermogen, weinig geluid:

Doordat de heftruck snel de mast kan heffen en neerlaten en zowel naar voren als naar achteren kan kantelen, biedt de heftruck u de beste operationele omstandigheden tijdens het laden en lossen. Wanneer de heftruck volledig is geladen, wordt de daalsnelheid van de mast zorgvuldig gecontroleerd door de neerwaartse regelklep om de veiligheid te garanderen

5,0 t/m 7,0 ton Diesel heftrucks 50/70D-9

De 50D-9 / 70D-9 -modellen zijn ontworpen voor toepassingen met een hoge intensiteit en bieden continue sterkte en betrouwbaarheid, met name wanneer voorzetapparatuur nodig is.

Deze robuuste heftrucks zijn bij uitstek geschikt voor zware toepassingen met grote ladingen. Het beschermende dak en het frame vormen voor de bestuurder één enkele compacte eenheid voor meer veiligheid, terwijl het slanke profiel van de hefmast het zicht van de bestuurder verbetert.

6,0 t/m 7,0 ton LPG heftrucks 60/70L-7AIdeaal voor zware toepassingen binnenshuis, zoals het tillen van papier, kunnen 60L-7A / 70L-7A gebruikers een heftruck met een hoge hefcapaciteit verkrijgen met een compacter frame en een kortere wielbasis. Het 7-tons model heeft een totale lengte van slechts 4.820 mm, wat een ongeëvenaarde capaciteit oplevert, waar formaat en bereik van cruciaal belang zijn.

8,0 ton Diesel heftrucks 80D-9


De 80D-9-modellen zijn ontworpen voor toepassingen met een hoge intensiteit en bieden continue sterkte en betrouwbaarheid, met name wanneer voorzetapparatuur nodig is.

Deze robuuste heftrucks zijn bij uitstek geschikt voor zware toepassingen met grote ladingen. Het beschermende dak en het frame vormen voor de bestuurder één enkele compacte eenheid voor meer veiligheid, terwijl het slanke profiel van de hefmast het zicht van de bestuurder verbetert.

11,0 t/m 16,0 ton Diesel heftrucks 110/130/160D-9

 

Alle modellen in het 11 ton tot 16 ton-assortiment van Hyundai-vorkheftrucks bieden uitstekende prestaties en betrouwbaarheid voor de zwaarste, meest lastige en uitdagende toepassingen.

Deze zware diesel heftrucks van Hyundai blinken uit in de meest veeleisende omgevingen en bieden lage bedrijfskosten, met name in havens en op industriële locaties met intensief gebruik en extreme bedrijfsomstandigheden.

 Sterke punten van Hyundai 11 tot 16 ton zware diesel heftrucks:

• Cummins QSB6.7 : Krachtige motor, de zescilinder turbomotor is gebouwd voor vermogen, betrouwbaarheid en zuinigheid.

• Lastindicator: de belastingsindicator geeft het laadgewicht op de monitor weer. De laadsensor vermindert de tijd om het geladen gewicht te controleren en het alarm waarschuwt de bestuurder bij overbelasting.

• Hoogwaardige airconditioning en verwarming: Zes luchtopeningen zorgen voor een continue luchtbeweging in de cabine. Ongeacht het seizoen, het blijft comfortabel in de cabine met verwarming en airconditioning.

• Motorregelmodule: Afhankelijk van de bedrijfslast kan de chauffeur de motormodus selecteren door de schakelaar op het zijpaneel te veranderen.

•STD-modus: brandstofreductiemodus voor lichte werkzaamheden

•POWER-modus: Heavy-duty of werkend op hellingen

 Instelbaar laag stationair toerental op de motor: Terwijl de motor draait, kan het stationair toerental worden verhoogd in stappen van 25 tpm en wordt het eerder ingestelde toerental gehandhaafd als de motor opnieuw start.